Treniruotės, varžybos, darbai – vardijo Vaida ir šypsojosi, kad nėra kaip tiesiog imti ir sustoti. „Jaučiuosi gerai, dirbu taip, kaip dirbau ir anksčiau, niekas nepasikeitė, bet jau aplinka, ir mama, ir vyras, mane ramina. Stengiuosi, bet... Kai tokia aktyvi šeima, nėra kada ramiai pabūti“, – kalbėjo Vaida, kurios šeimą gandrai aplankys jau birželį.

Tiesa, vos žiniasklaidoje pasirodė žinia, jog Vaidos ir Deivido šeimą aplankys gandrai, moteris tikino dar nežinanti, ar du jau šeimoje augantys berniukai sulauks broliuko, ar sesutės. Dar kartą išgirdusi klausimą, ar jau žino, kas papildys šeimą, ji šyptelėjo ir atsakė nesvarstydama: „Svarbu, kad mes su vyru žinome, o visiems kitiems, kurie klausia, atsakome, kad lai tai būna siurprizas – laukite“.

Anot Vaidos, dauguma nekantriai stebi moters įpročius, judesius bei nuotaikas ir bando atspėti, ko gi ji laukiasi. „Įdomu stebėti, kaip elgiasi artimos aplinkos žmonės, kad štai atrodau, rengiuosi ar elgiuosi taip, reiškia – bus mergaitė, kiti sako, kad pagal mano charakterį bus berniukas, – nusijuokė V. Grikšaitė-Česnauskienė. – Mes su vyru viduje kartais nusijuokiame ir tiek.

Pasidomėjus, ar ji vis dar kupina netikėtų įnorių, Vaida patikino, kad visa tai jau baigėsi, dabar ji „gyvena kaip normalus žmogus“. „Pati pradžia buvo su įdomiai įnoriais, kurių negalėjo nei vyras, nei kolegos suprasti. Pavyzdžiui, dvi sriubos pietums, silkė su avokadu ar krabų lazdelės pusryčiams. Buvo toks momentas, kai taip norėdavai, kad net persivalgydavai. Na, čia toks mamiškas dalykas“, – šyptelėjo Vaida.

Ir nors pokalbio metu V. Grikšaitė-Česnauskienė vis kartojo, kad trečiasis nėštumas nėra kažkuo išskirtinis, kiek vėliau prisipažino, kad būtent šį kartą jis greičiausiai išryškėjo, tačiau didelių problemų renkantis garderobą tai nesukėlė. „Kadangi esu liekna, visą laiką mėgdavau laisvo stiliaus drabužius, aptemptų niekada nemėgau. Iki šiol vaikštau su tais pačiais drabužiais. Yra vienas kitas, kurį nusipirkau specialiai, bet nedaug“, – įvardijo moteris.

Vaida atvira – trečiasis nėštumas buvo netikėtas džiaugsmas jos šeimai, tačiau suteikė nepamatuojamos laimės. „Laukiame visa šeima. Broliukai laukia broliuko, – nusijuokė Vaida. – Mes irgi laukiame. Bet mums svarbiausia, kad leliukas būtų sveikas.“

Vis dėlto, šis laukimas Česnavičių šeimai – šiek tiek kitoks. Du jų vaikai jau paaugę, tad laukimo džiaugsmu Vaida su Deividu dalijasi keturiese: „Jie jau paaugę, daug ką supranta, tad supažindiname su laukimu, paglosto pilvuką, jaučia, kai įspiria. Labai džiaugiuosi trečią kartą išgyvendama tokią emociją, kad vėl būsiu mažo leliuko mama“.

Renginio akimirkos – nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)