Apžiūrėti stimuliatoriaus nepraleido progos ir velionės Irenos Matijošaitienės sūnus Dainius, neabejingas lenktynių sportui. Vaikinas čia pat išmėgino technikos naujovę ir nustebino renginio svečius itin puikiais vairavimo įgūdžiais. 

Išbandyti technologinę naujovę panoro ir garsus lenktynininkas Dominykas Butvilas. Sportininkui draugiją palaikė žavi ilgaplaukė. Kaip D. Butvilas teigė DELFI, tai jo naujoji širdies draugė. „Tai Ieva, esame kartu neilgai“, - atsargiai rinko žodžius lenktynininkas. Pora teigė, kad jų santykiai gimė iš abipusės simpatijos.

Nepanoro apie save kalbėti ir garsaus sportininko išrinktoji. Mergina tik prasitarė, kad jai 24-eri ir šiuo metu studijuoja.

Nors sportininkas panašius stimuliatorius jau buvo išbandęs ne kartą, tačiau teigė, kad ir šį išmėgins su dideliu susidomėjimu.

DELFI primena, kad ilgą laiką lenktyninkas draugavo su dainininke Urte Šilagalytė, tačiau pora nusprendė pasukti skirtingais keliais.

Į renginį taip pat atvyko dainininkai Donatas Baumila ir Lukas Pačkauskas. Išbandyti simuliatorių panoro ir neseniai skyrybas išgyvenęs grupės ŽAS narys Linas Karalius, šokėjas Tadas Rimgaila su savo širdies drauge.

Renginio akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (83)