A. Kandelis teisme atsidūrė dėl 1000 eurų skolos. Ieškovas taip pat pageidavo priteisti ir 24,21 eurų palūkanų, 5% metines procesines palūkanas bei bylinėjimosi išlaidas, kurios sudarė 480 eurų.

Teismas nusprendė visiškai patenkinti ieškinį ir priteisti ieškovei skolą, palūkanas ir bylinėjimosi išlaidas. A. Kandelis šį teismo sprendimą gali apskųsti per 30 dienų.

Pirmasis bylos posėdis įvyko jau vasario 8 dieną, tačiau tąkart A. Kandelis teisme nepasirodė. Teismas nusprendė posėdį atidėti ir bylą nagrinėti suteikus A. Kandeliui dar vieną progą atvykti ir išreikšti savo poziciją.

Vis dėlto, į antrąjį, jau kovo 9-ąją vykusį posėdį A. Kandelis taip pat nepasivargino atvykti. Byla buvo nagrinėjama jam nedalyvaujant.

DELFI primena, kad A. Kandelis jau yra varstęs teismų duris dėl vagystės ir kelių eismo taisyklių pažeidimo bei pabėgimo iš įvykio vietos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)