Č. Gabalio administracinio teisės pažeidimo bylą pirmadienį jau antrą kartą atvertė Vilniaus miesto 1 apylinkės teismo teisėja Aiva Survilienė.

Atsakomybėn patrauktas dainininkas nepripažįsta padaryto pažeidimo ir tikina, kad po „Auksinių svogūnų“ apdovanojimų koncerto sostinės „Forum Palace“ rūmuose išvykęs namo ir nepastebėjęs, kad galėjo atsitrenkti į kitą automobilį. Apie tai, kad jis apgadino Mundžio automobilį, Č. Gabalis teigė sužinojęs beveik po mėnesio, kai buvo iškviestas į policijos komisariatą.

Tačiau, kaip paaiškėjo, Č. Gabalio padarytą pažeidimą užfiksavo vienas fotografas, kuris policijai išsiuntė nuotraukas iš įvykio vietos. Fotografą teismas jau antrą kartą kvietė į posėdį, tačiau jis dėl nežinomų priežasčių neatvyko, todėl teismas nusprendė, kad jį policijos pareigūnai turės atvesdinti į kitą posėdį, kuris numatytas rugsėjo viduryje.

Teismas į posėdžius neprisikviečia ir Mundžio, kuris policijoje pareiškė, kad Č. Gabaliui neturi pretenzijų.

Jeigu teismas nuspręs, kad Č. Gabalis tyčia pasišalino iš eismo įvykio, jam grės ne tik bauda, bet ir vairuotojo pažymėjimo praradimas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją