„Neturiu vairuotojo pažymėjimo, tačiau vairuoju. Tik blaivas bijau, – humoro nestokojo Justinas. – Šiaip vairuoju dažnai.“

Justinas mieste dažnai važinėjasi dviračiu, tai kone pagrindinė jo transporto priemonės. „Remiantis moksliniais tyrimais, važiavimas dviračiu daugiau kaip šešias valandas per savaitę, ženkliai sumažina vaisingumą. Apie šešiasdešimt procentų. Man važinėti dviračiu yra dvigubai pigiau, nes sutaupau ir taksi, ir prezervatyvams.“

Išgirdęs klausimą, kodėl vis dėlto niekuomet jam nekilo noras išsilaikyti vairuotojo pažymėjimą, J. Jankevičius patikino, kad tiesiog niekada to nenorėjo, kitų priežasčių tam nebuvo. O ir aplinkinių spaudimo jis nebijo: „Tegu spaudžia, mes tam ir kieti“.

Pasidomėjus, kiek gi daugiausia Justinui teko pakloti už kelionę taksi, šis juokavo, kad dar „anais laikais“ važiavo iš Fabijoniškių į Markučius. Anot jo, kelionė kainavo net 7 litus ir 34 centus.

Antradienio popietę savo jėgas kartingų trasoje išbandė ne tik vyrai, bet ir moterys, Greičiausią rezultatą moterų grupėje pademonstravo Anžela Adamovič. Ne taip greitai, tačiau sklandžiai trasą įveikė ir Larisa Kalpokaitė, kuri prieš sėsdama prie kartingo vairo neslėpė jaudulio ir vis retoriškai klausė „nu ir ką aš čia sugalvojau“.

Šįmet legendinėmis tapusias rungtynes televizijos žiūrovai galės stebėti per TV6. Būtent dėl to šįmet lenktynės pavadintos 1006 kilometrų, o ne tūkstančio, kaip būdavo anksčiau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (315)