Šįsyk gražuolę jos gimtinėje lydi italų žvaigždės Eroso Ramazzotti brolis Marco. Vyras rūpinasi lietuvės vadyba ir tarptautine karjera. Pernai Ginta buvo pakviesta atidaryti „Formulė-1“ varžybas Malaizijoje, o vasaros pabaigoje italų radijo stotis „Virgin Radio“ lietuvaitei skyrė garbingą „Kylančios žvaigždės“ apdovanojimą, kurį įteikė Europoje garsus diskžokėjas DJ Ringo.

„Atsakingai ruošiuosi prieš kiekvieną pasirodymą, tačiau šįkart širdį virpinantis jaudulys visiškai kitoks. Juk dainuosiu pačioje Vilniaus širdyje, savo tautiečiams ir dar tokią svarbią dieną“, - jaudulio neslepia Ginta, ant scenos pasirodysianti vilkėdama įspūdingą Emilio Pucci kostiumą.

Kaune gimusi ir nuo devynerių metų Šveicarijos mieste Lugane augusi dainininkė šiandien yra tokių scenos grandų kaip Eroso Ramazzotti ar Andrea Bocelli numylėtinė. Prieš pasukdama į muziką lietuvė sukosi mados ir televizijos versle.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (118)