Kaip portalui DELFI pasakojo Dainos vyras Antanas Bosas, žmona pastaruoju metu tokia užimta, kad namais ir vaikais daugiausia rūpinasi jis pats.

„Kokios čia šventės, žmona sensta... Dabar ji paskendusi darbuose, aš namais rūpinuosi, vaikus auginu. Ačiū, kad priminėt, reikės būtinai „kvietką" nupirkt", - prieš šventę juokavo A. Bosas.

Kiek surimtėjęs verslininkas išdavė, kad jauki šventė organizuojama trečiadienį, į ją jau pakviesti artimieji. „Vien vaikų bus penki. Kur švęsim? Tai didelė paslaptis", - sakė tris, o gal net keturis namų kampus, kol žmona darbuojasi, laikantis šeimos vyras.

Kaip DELFI užsiminė pati sukaktuvininkė, vyras per gimtadienius ją visada palepina išskirtinėmis dovanomis. Todėl tikisi, kad mylimo sutuoktinio ji bus nustebinta ir šiais metais.

Daina ir Antanas Bosai

"Užgriuvo daug darbų, todėl didelio gimtadienio neturiu kada rengti. Tačiau personalas užsiminė, kad surengs man šventę restorane, - prisipažino D. Bosas. - Todėl sukaktį paminėsiu su kolegomis iš darbo bei artimiausiais žmonėmis."

Paklausta, galbūt iš svečių avansu ji jau užsisakė sau kokių išskirtinių dovanų, o galbūt pati sau pasidovanojo išskirtinę dovaną, Daina juokavo: "Dovanų sau esu nusipirkusi 20 metų į priekį. Būtų negražu dar kažko norėti. Bet vyras, tikiuosi, kaip visada palepins. Jam visada keliu aukštesnius reikalavimus."

D. Bosas užsiminė, kad dabar ji labiausiai norėtų pailsėti nuo darbų. Sukaktuvininkė užsiminė, kad šaltojo metų periodo ji labi nemėgsta, todėl neretai bent trumpam stengiasi pabėgti į šiltus kraštus. "Tikiuosi, kad tai greitai nusimato ir šiais metais", - vylėsi žinoma verslininkė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (110)