Džiugią žinią bičiuliams ir gerbėjams Justina pranešė savo feisbuko paskyroje. Čia pat ji ir pasidalijo nuotrauka, kurioje spindi sužadėtuvių žiedas.

Emocijos, regis, turėjo veržte veržtis, tačiau Justina nepraleido progos pašmaikštauti. „Oi, tik nereikia, tokias kaip aš – irgi veda!“, – prie nuotraukos rašė atlikėja.

Sveikinimai plūdo it iš gausybės rago - bičiuliai jau dabar nekantriai laukia vestuvių, o patiems artimiausiems iš džiaugsmo, regis, net ištryško ašara.

Kartu su mylimuoju Aivaru Justina, jos žodžiais, ne taip jau ir ilgai - vos 8 mėnesius, tačiau savo jausmais pora neabejoja nuo pat pirmų draugystės dienų.

„Vis dar skraidau padebesiais ir nesuvokiu, kas įvyko...“ – naujienų portalui DELFI sakė šiuo metu nuostabiomis emocijomis gyvenanti J. Jančiauskaitė.

Atlikėja papasakojo ir apie lemtingą vakarą, kai sulaukė vieno svarbiausių ir maloniausių klausimų savo gyvenime. Pora susižadėjo poilsiaudami viename Birštono poilsio ir pramogų kompleksų. Vargu ar Justina galėjo tikėtis, kad vakaras pasibaigs taip netikėtai!

„Tai buvo beprotiškai netikėta. Abu turėjome laisvą dieną nuo darbų, sumanėme nuvykti į Birštoną, pasimėgauti SPA malonumais, Birštone ir nakvoti pasilikome. Vakarop prisėdome viešbučio terasoje. Aplinka nuostabi, oras pasakiškas... Vaikinas atidarė putojančio vyno butelį ir pradėjome kalbėti. Jis mane nudžiugino pranešdamas, kad vyksime paatostogauti į Maldyvus, juk artėja mūsų abiejų gimtadieniai.

Nudžiugau, apkabinau jį, tada jis netikėtai priklaupė ir lyg tarp kitko, ištiesdamas dėžutę su nuostabiausiu sužadėtuvių žiedu, kokį man teko matyti, paklausė ar sutiksiu būti jo žmona... Be abejo, sutikau, tačiau ilgai nesugebėjau pratarti nei žodžio... Emocijos vis dar neatslūgo. Tai vyras, apie kokį net svajoti nedrįsdavau“, - pasakojo atlikėja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (113)