„Tai buvo pirmosios tokios šventės, per kurias sulaukiau tiek palinkėjimų. Esu labai dėkinga. Žinote, tikiu stebuklais ir pradedu į visą šią situaciją žvelgti pozityviau. Net nebesvarbu, kiek laiko man dar liko, net jei tai bus paskutinis mano vazdo įrašas ir paskutinės mano Kalėdos“, – vaizo įraše kalbėjo Erika.

Šešių vaikų mama atskleidė, kad operacija, kuriai ji prašo paaukoti, turėtų įvykti jau sausį. „Vis dar liko nemažai laiko surinkti dar daugiau pinigų“, – tikino moteris. Padėkojusi už jau surinktas lėšas Erika priminė, kad vis dar laukia visų geradarių aukų.

Kai kuriems ji padėkojo asmeniškai: draugėms Godai ir Birutei bei savo vaikams ir dar keliems žmonėms.

Šešių vaikų mama jau yra sakiusi, kad gyventi ir pasveikti ji siekia tik dėl savo vaikų. Ankstesniame vaizdo įraše ji pasakojo, kad pastaruosius šešerius metus ji viena rūpinosi visais šešiais savo vaikais. „Pati juos auginu, mokau šeimyninių vertybių, įvertinti, kas yra tikra, svajoti ir įgyvendinti svajones, tinkamai pasirinkti“, – kalbėjo Erika pridurdama, kad tik noras toliau matyti savo šešis angelus, ją skatina sveikti ir rasti savyje jėgų kovoti su liga.

Atvirai apie kovą su liga prabilusi E. Santos neslepia – po jos atviro kripimosi ji sulaukė tūkstančių laiškų, kurie buvo kupini palaikymo, nuoširdumo ir meilės. „Gavau laiškų ir Tailando, Brazilijos... Iš pačių keisčiausių kraštų, kuriuose gyvena žmonės, su kuriais teko susipažinti per savo gyvenimą“, – šyptelėjo Erika.

Būtent dėl ligos gydymo bei operacijos brangumo ji ir išdrįso paviešinti savo skausmą. Moteris prašė finansinės pagalbos. Deja, per kelias dienas buvo surinkta vos 40 eurų, vėliau suma šoktelėjo, tačiau jos gyvybės išgelbėjimas, anot jos pačios, kainuoja apie 300 tūkst. JAV dolerių (trūksta dar apie 138 tūkst.).

„Tiems, kurie galvoja, kad gydymas nekainuoja, kad yra tokie dalykai kaip draudimas... Jūs klystate. Aš jau išbandžiau viską, tačiau neturiu jėgų to jums aiškinti“, – kalbėjo E. Santos. Vaizdo įrašo pabaigoje Erika parodė, kiek vaistų ji suvartoja, ir vylėsi, kad šis vaizdo įrašas padės kai kuriems žmonėms suprasti, kas yra kas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (203)