Prieš kelias dienas E. Santos viešėjo Teksase ir feisbuko draugams pažėrė nemažai pikantiškų nuotraukų. Tiesa, su DELFI bendraudama moteris pripažino, kad iš gimtųjų namų, Majamio, į tolimąjį Teksasą ji keliavo ne pramogų ieškoti.

„Skridau pas daktarus ir tuo pačiu apžiūrėjau miestą, – šyptelėjo su DELFI kalbėdama moteris. – Šį penktadienį suplanuota operacija, todėl turėjau įsitikinti, ar viską teisingai darau.“

Pasidomėjus, ar Erika dėl gydymo savo šešis vaikus paliks namuose, kurie nuo Teksaso nutolę apie pusantro tūkstančio kilometrų, ši patikino, kad į šį kraštą keliavo tik konsultacijai, operacija ir po jos reikalinga priežiūra bus atliekama arčiau namų. „Į Teksasą skridau tik dėl papildomos nuomonės. Tai ne šiaip operacija, o labai sudėtinga, todėl turiu įsitikinti, kad viskas bus gerai“, – kalbėjo šešių vaikų mama.

Tiesa, apsilankiusi pas gydytojus Erika spėjo apžiūrėti miestą ir įsiamžinti jai labiausiai patikusiose vietose. Ir nors pastaruoju metu jai tenka kovoti su sunkia liga, anot jos, ji stengiasi, kad aplinkiniai to nematytų, tad ir nuotraukose, kuriomis ji pasidalijo su feisbuko draugais, ji tiesiog švyti.

Erikos nuotykiai iš Teksaso:

Beje, apie savo ligą E. Santos viešai prabilo neturėdama kitos išeities – moteris prašė paremti ją finansiškai. „Visada pasitikiu savo draugais, nes neturiu nieko kito... Nelaimei, mano šeši vaikai taip pat neturi nieko kito, tik mane. Šįkart aš paminu savo išdidumą ir prašau pagalbos, nes net supermoterys gali trumpam prarasti savo galias“, – tąkart feisbuke rašė moteris.

Ir nors paramos moteris prašė ne kartą tiek feisbuko įrašuose viešindama ligos sužaloto kūno nuotraukas, tiek viešindama vaizdo įrašus tiesiog iš miegamojo lovos, reikiamos sumos jai nepavyko surinkti.

„Dar nepradėjau visos sumos ir dar nepradėjau gydymo, tačiau mano pozityvumas davė man daugiau šansų gyventi, o ir daktarai tai patvirtino“, – po viešnagės Teksase pasakojo moteris.

Erika Santos

Jau netrukus į ligoninę dėl operacijos atsigulsianti E. Santos tikina nežinanti, kada viskas baigsis. „Pažiūrėsim, kaip atsigaudinėsiu“, – šyptelėjo moteris.

Apie sunkią ligą Erika prabilo beveik prieš pusmetį, tačiau iki šiol nėra įvardijusi, kokia tiksliai liga žaloja jos kūną. Esą ji nenori įvardyt ligos tik todėl, kad nenori skaudinti savo vaikų.

„Jei bus lemta, aš keliausiu į rojų ir tada jūs tikrai sužinosite, nuo ko. Jei nebus lemta – aš išgyvensiu. Jei nesuprantate, kodėl aš nesakau diagnozės... Gaila. Turėtumėte tai suprasti, bet aš noriu gyventi. Labai labai noriu gyventi. Tačiau tam man reikalinga operacija ir pooperacinis gydymas. Taip, aš galiu laukti, bet tai labai rizikinga“, – anksčiau kalbėjo E. Santos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (125)