Kritikos sau negailinti žinoma moteris įsitikinusi, kad prieš kurį laiką Druskininkuose veikusio ir dėl įvairių nesklandumų skandalingai uždaryto restorano „Pepe“ istorija paveikė ir jos šeimą. „Du metus gyvenau lengvame košmare. Vadinu tai brangia gyvenimo pamoka, kurią aš ir mano šeima išmokome“, - prisiminė atlikėja.

Pasiteiravus apie santykius su vyru Nerijumi Antanavičiumi ir kaip tik tuo metu sklandžiusius gandus apie skyrybas ji prisipažino dėl visko kaltinusi vyrą ir pačią save, tačiau iki skyrybų prieita nebuvo. „Buvo daug dvejonių, ar tai tikrai mano žmogus, bet vėliau suvokiau, kad tai tėra verslo, o ne mūsų santykių problema. Daug žmonių išsiskiria kartu kurdami verslą, o mes šį išbandymą jau praėjome“.

Šis laikotarpis Mią išmokė vertinti tai, ką ji turi šiandien ir nauju žvilgsniu pamatyti šalia buvusius žmones bei laimę teikiančius dalykus, kurie supa kiekvieną. Pasitraukusi iš restoranų verslo atlikėja vėl paniro į kūrybą ir į sceną netrukus sugrįš su nauja jėga bei atsidės namų gražinimui. Nors norą kurti interjerus ji paveldėjo iš savo namų statyboms vadovavusios močiutės ir interjeruose nusimanančios mamos, tai, kad pati gali imtis šios srities, suprato tik visai neseniai.

„Supratusi, kad gyvenime svarbiausia yra šeima ir sveikata, pradėjau kitaip į viską žiūrėti. Juk svarbiausių dalykų nepraradau, todėl esu laiminga. Išmokau neišgyventi, nesirauti sau nuo galvos plaukų ir į viską žiūrėti ramiai. Man labai trūko šios ramybės. Visada buvau labai impulsyvi ir karštakošė, todėl ir patekau į tokią situaciją. Per greitai nusprendžiau prisidėti prie šio verslo. Nebuvau visko apsvarsčiusi. Tačiau dabar, viską ramiai apgalvojusi, supratau, kad noriu kurti ne tik muziką, o ir interjerus, kuriems reikalingos ir tiksliųjų mokslų žinios, ir stiliaus pojūtis“, - pasakojo scenos atstovė.

Tiesa, minčių kurti ne Lietuvoje Mia vis dar neatsisako, tačiau tikina, jog tikslaus plano kurti neketina. Viską parodys laikas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (214)