Mačas, už kurį surinkti pinigai bus pervesti į Stingo Atogrąžų miškų apsaugos fondą, buvo surengtas abiejų vyriškių bendrų pažįstamų dėka.

"[Kasparovo] advokatas, gyvenantis visai netoli manęs, paklausė ar aš norėčiau papietauti [su juo]," sakė Stingas. "Jis žinojo, kad aš žaidžiu šachmatais. Man jau buvo tekę kelis kartus žaisti [su Kasparovu]. Jis ne toks grėsmingas, patikėkite manimi. Aš įsitikinęs, kad jeigu jis grotų gitara kartu su manimi ant scenos, jam taip pat būtų tikrai nelengva."

Stingas prisipažino, kad žaisti prieš Kasparovą yra visgi šiek tiek baugu, todėl paprašė, kad būtų leista žaisti ir jo grupės nariams ant kelių šachmatų lentų.

"Jis turi neįtikėtiną atmintį," sakė Stingas. "30-35 ėjimų žadime, jis gali be jokio vargo iš anksto susirašyti visus ėjimus ir numatyti žaidimo baigtį."

Beje, šį mačą bus galima tiesiogiai stebėti ir asmeniniame Kasparovo internetiniame tinklalapyje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją