"Man tai patinka," sakė jis. "Opiatai yra anestetikai: jie ne tik sustingdo fiziškai, tačiau ir emociškai bei dvasiškai, todėl juos labai sunku suderinti su muzika ir tuo, kas vyksta ant scenos. Dabar aš labiau džiaugiuosi energija, kuria spindiliuoja žiūrovų minia ir kiti keturi grupės nariai. Dabar aš sugebu tuo džiaugtis."

Neseniai iš naujo susituokęs Weilandas, kuris praeityje kelis kartus buvo įklimpęs į narkomanijos liūną, prisipažino dabar galįs kontroliuoti save. Jis kiekvieną dieną lankosi paramos grupės susitikimuose.

Muzikanto teigimu, jis suprato, kad neįmanoma valdyti ir kontroliuoti potraukio narkotikams, todėl jam nėra kitos išeities, kaip tik jų nevartoti.

“Kai įklimpsti į narkotikus, viskas baigiasi vienodai – neigiamai. Tada atrodo lyg tu eitum kovoti su sunkiasvoriu čempionu į ringą ir nuolat gautum spyrius į užpakalį. Tu visada stengiesi nugalėti, apgauti oponentą, tačiau visada baigi veidu į žemę. Tačiau juk galima nusimesti pirštines ir pasakyti, ‘Viskas. Tiesiog juokinga bandyti tai daryti tokiu būdu.’"

"Stone Temple Pilots" dabar įrašinėja naujas dainas, kurios pateks į spalio mėnesį turintį pasirodyti geriausiųjų grupės dainų albumą "Big Bang Babies".

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją