„Teatras – gyvas organizmas, jo dvasia nemari, net jei jį talžo politinės audros ar visa griaunantis laikas“, – išdidžiai, dar prieš paskelbdami „Vaidilos“ teatro atidarymo iškilmes, kalbėjo organizatoriai,

Į iškilmes, kurių vietą prabangiai išpuošė Mantas Petruškevičius, atvyko Žilvinas Grigaitis, Agnė Grigaliūnienė su vyru Simonu, Asta Valentaitė, Eugenijus Skerstonas, Violeta Baublienė su vyru, Mantas Žmuidinavičius-Wizard, Gražina Baikštytė, Daina Bosas, Danguolė Stachura, Audronė Bunikienė, Danutė Elzbergienė-Petrauskė su dukra ir daugelis kitų.

Svečiai ne tik klausėsi klasikinės muzikos, bet ir grožėjosi istorinių laikų mados kūriniais iš asmeninės Aleksandro Vasiljevo kolekcijos.

A. Vasiljevas ne pirmą kartą dovanoja Vilniui neįkainojamą galimybę apžvelgti įvairių istorinių laikotarpių mados kolekcijas, kurios paprastai eksponuojamos muziejuje. Šį kartą – išskirtinis A.Vasiljevo reveransas: jo „Chanel Couture“ kolekcija atskraidinama į Lietuvą specialiai „Vaidilos“ atidarymo proga.

Iškilmingoje šventėje svečiai pasirodė pasipuošę prabangiais ir elegantiškais drabužiais, tačiau dauguma jų pirmenybę suteikė juodai spalvai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (102)