Tiesa, šiuo metu sportininkas yra užsienyje, kur su Krasnodaro "Lokomotiv-Kuban" komanda rengiasi atsakingoms Eurolygos rungtynėms.

Didžiausiam naujienų portalui DELFI M. Kalnietis prisipažino visą naktį labai jaudinosi laukdamas gerų žinių iš Lietuvos, o dabar nekantriai laukia pažinties su sūnumi.

"Šiuo metu esu ne Lietuvoje, žaidžiu varžybose, todėl į Lietuvą grįšiu tik rytoj. Nelengva buvo naktis. Jaudinausi, beveik visą naktį nemiegojau. Tačiau viskas praėjo gerai ir visi jaučiasi puikiai, - DELFI pasakojo M. Kalnietis. - Aišku, nelengva buvo sėdėti kitame pasaulio krašte. Kai gimė dukra, žaidžiau "Žalgiryje", todėl galėjau būti šalia žmonos. Labai nekantrauju grįžti namo ir pamatyti sūnų ne tik iš nuotraukų."

Laimingi tėvai berniukui išrinko vardą dar jam neatėjus į šį pasaulį. "Sūnaus vardas bus Tauras. Tikrai neketiname persigalvoti", - DELFI prisipažino krepšininkas, kurio atžalai lietuvišką vardą pasiūlė močiutė.

Tauro vardas yra kilęs iš lietuvių žodžių tauras, taurus ir reiškia garbingą, kilnų.

M. ir M. Kalniečiai jau augina trejų metų dukrelę Gretę.
Mantas Kalnietis su žmona
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (111)