„Tai pavieniai rūbeliai. Kurdama juos, aš pirmiausia galvoju apie save – kokių rūbų aš norėčiau ir su kokiais rūbais aš gerai jausčiausi pavasarį. Pagalvojau, kad pavasarį, kai nereikia būti su aukštakulniais, noriu vilkėti patogų laisvalaikio kostiumą. Kai reikia pasipuošti, sukūriau baltą sijono ir palaidinės komplektuką, kurį galiu vilkėti prie aukštakulnių. Juoda paprasta suknelė – kai reikia kažkur išeiti vakare. Paprastas sijonas, kurį gali užsidėti prie sportinių batelių. Šiais metais man kažkodėl labai patinka sijonai. Merginas, moteris raginu juos vilkėti dažniau“, – naujausius „Nunu“ gaminius pristato Simona.

Paklausta, kur ieško įkvėpimo, Simona neslepia kartais pasižvalganti aplinkui: „Pati sugalvoju modelius, bet natūralu, kad siūdamas rūbus nuolat tuo domiesi – skaitai mados žurnalus, panaršai internete. Tada užkliūva akis, pagalvoju, kad ir aš tokios suknelės noriu, bet noriu, kad ji būtų padaryta kitaip. Taip, kad patiktų pačiai“. Todėl visi šie drabužiai pirmiausia atsiūrė pačios Simonos spintoje.

Drabužių kūrėja nori, kad jos rūbai būtų prienami visiems. Anot dainininkės, jos tikslas nėra įsiveržti į pasaulinę mados rinką. „Noriu, kad „Nunu“ būtų kokybiškas daiktas už priimtiną kainą, kad galėtų turėti tas kas nori. „Nunu“ nėra mados namai, kad reikėtų daryti įspūdingus kolekcijų pristatymus“, – kuklinasi pirmuosius žingsnius mados pasaulyje žengianti „Eurovizijos“ vedėja.

Naują pavasariškų rūbų seriją pristačiusi S. Nainė džiaugiasi dar vienu pasiekimu – po metus ir tris mėnesius užtrukusių procedūrų jai pavyko įregistruoti prekinį ženklą patentų biure. Mergina norėtų, kad vieną dieną „Nunu“ ženklas papuoštų mažos jaukios parduotuvės vitriną.

Simonos Nainės prekinio ženklo „Nunu“ drabužiai – nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (111)