Milijonieriai įsimylėjėliai antradienį išskrido į pietų Prancūziją, kur tikriausiai susitiks su dainininku George Michaelu (Džordžu Maiklu) bei jo draugu Kenny Gossu (Keniu Gosu).

Neįvardytas artimas Robbie draugas teigia, kad tai - meilė. “Mes jo tokio nematėme keletą metų. Jis sakė manąs, kad įsimylėjo Geri. Anksčiau jis turėjo daug vienos nakties nuotykių, bet tiki, kad šį kartą viskas gali būti kitaip”, sakė draugas.

Pranešimai apie Geri ir širdžių ėdiko Robbie romaną pirmą kartą pasirodė praėjusią savaitę, kai Geri buvo pastebėta paryčiais išeinanti iš buvusio “Take That” nario namų vakarų Londone.

26 metų Robbie antradienį atsisakė komentuoti tokius pranešimus, bet iš Londono Hytro oro uosto išskrido į Nicą susitikti su 27 metų Geri. Pora rengiasi apsistoti viloje netoli Sen Tropezo, o WENN teigia, kad tokie poelgiai rodo, kiek ji jam reiškia.

“Jie ideali ir stipriai įsimylėjusi pora. Labai neįprasta, kad Robbie vyktų atostogauti su mergina”, pridūrė draugas.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją