Kalbama, kad V. Maškovas puoselėja romantiškus jausmus net dviem kartu su juo filmavimuose dalyvaujančioms aktorėms, rašo dni.ru.

„Iš pradžių Vladimiras rodė dėmesį pagrindinį vaidmenį atliekančiai Agnei Grudytei. Jie ilgam užsidarydavo rūkomajame, ten kalbėdavosi, o paskui išeidavo su patenkintomis šypsenomis veiduose. Vėliau jis pradėjo rodyti dėmesį aktorei Ajgul Milštein. V. Maškovas sukinėjosi šalia jos, galantiškai kažką šnibždėjo jai į ausį, o ji savo ruožtu rūpestingai pataisydavo jam tai kepurę, tai kaklaraištį“, - papasakojo filmo režisieriaus asistentė Kristina.

Žurnalistai nedelsdami susisiekė su aktorė A. Milštein. „Taip, filmavausi kartu su Maškovu, tačiau bendravau su juo tik su profesija susijusiomis temomis. Žinoma, mane jis žavi – tai talentingas aktorius ir nuostabus žmogus, tačiau Maškovas nėra mano romano herojus“, - patikino ji.

Savo interviu pats V. Maškovas kalbėjo, kad šiuo metu nėra linkęs su žiniasklaida aptarinėti savo asmeninio gyvenimo. „Kadaise mielai pasakodavau apie asmeninį gyvenimą, tačiau šie laikai liko praeityje. Mano asmeniniame gyvenimo viskas gerai, jokių pokyčių. Mane vis dar domina moterys. Moterį visada įdomu pažinti geriau. Manau, kad tai normalus noras“, - patikino aktorius. Jis pabrėžė, kad visada vertino moteris rimtai. „Nesu lengvų neįpareigojančių romanų šalininkas, bent jau šiuo metu“, - pridūrė aktorius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (116)