„Viską iš karto pasistatyti yra labai brangu. Mes po truputį, po truputį... Dar Vimalio tėvai padėjo ir štai mūsų su sužadėtiniu vila jau stovi, galima ir pavydėti“, – linksmai pasakojo R. Masiulytė.

Mylimojo tėvai, kaip pasakojo Raimonda, prižiūrėjo statybas, organizavo daugybę darbų, mat dainininkė ir jos sužadėtinis gyvena Dubline.

„Dar reikia pabaigti įsirengti vonią. Manau, tai bus brangiausias dalykas. Kai pradedi įrenginėti namus, supranti, kiek kiekvienas čiaupas, kiekviena smulkmena kainuoja. Tik pradėję darbus suvokėme, kiek iš tiesų viskas kainuoja. Džiaugiamės, kad turėsime savo namus, turėsime vietą, kur galėsime atvažiuoti visada“, – DELFI pasakojo R. Masiulytė.

R. Masiulytė pasakojo, kad vila Mauricijuje - atostogoms. Čia ilsėsis ne tik ji pati ir mylimasis, bet ir jųdviejų šeimos nariai - Raimondos seserys su šeimomis.

„Pradėjome viską nuo pradžių. Toje vietoje juk nieko nebuvo. Vilą statyti pradėjome prieš keletą metų. Ji - šalia Vimalio tėvų namų. Mano draugas norėjo viską padaryti pats, nenorėjo leisti, kad prisidėčiau, tačiau labai norėjau prisidėti prie statybų ir visų darbų“, – pasakojo Raimonda.

Paklausta, kiek atsiėjo vilos statyba, R. Masiulytė tikino, jog be vidaus įrengimo sienos, stogas, langai ir lauko plytelės kainavo maždaug 25 tūkstančius eurų. Įsimylėjėliai dar turės įsirengti virtuvę, vonios kambarį, išdažyti vidaus sienas, įsigyti baldus. Dainininkė tikisi, jog darbai ilgai neužtruks ir jiedu su mylimuoju galės lankytis Mauricijuje vis dažniau. R. Masiulytės svajonė - viloje turėti fortepijoną, tačiau ar svajonei bus lemta išsipildyti, lietuvaitė sakė dvejojanti, man pačiame Mauricijuje pirkti šį muzikos instrumentą - brangu. Nors Europoje, kaip pasakojo R. Masiulytė, fortepijonai kainuoja pigiau, tačiau atplukdyti milžinišką instrumentą į Mauricijų jai taip pat per brangu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (511)