Piktosios pamotės užguitą pelenę vakaro metu įkūnijo atlikėja Renata Norvilė. Stebuklingo bučinio laukiančios miegančiosios gražuolės vaidmuo atiteko „Mis Lietuva 2009“ pirmajai vicemis Ernestai Kalinauskaitei, šaltaja ledo karaliene trumpam virto „Mis Lietuva 2014“ pirmoji vicemis, neseniai atstovavusi Lietuvai konkurse „Mis Visata“, Patricija Belousova.

Moteriškomis grožybėmis susidomėjo Inga Stumbrienė, Viktorija Jakučinskaitė, Elena Puidokaitė, Viktorija Vaičaitė, Baiba Skurstenė-Serdiukė, Alvyda Chmelevskytė, Renata Klimaitytė ir daugelis kitų.

Beveik visos moterys ir merginos šventei pasipuošė S. Brazdžionytės kurtais papuošalais.

Vakaro metu S. Brazdžionytė sukūrė tikrai pasakišką atmosferą. Skambant klasikinei muzikai, patalpa paskendo dūmuose ir iš jų išniro pagrindinės vakaro damos - miegančioji gražuolė, pelenė ir ledo karalienė.

Paslaptingą atmosferą kūrė ir dešimtys žvakių, gėlės ir knygomis dekoruotos sienos. Šventei dirigavo Tadas Rimgaila su žmona Liucina.

Šventę vainikavo gyvų drugelių skrydis. Ne paslaptis, kad pagrindinis S. Brazdžionytės kūrybos akcentas - drugelio formos. Tad ir šįvakar simboliškai tai atspindėjo šventės salėje skrydžiui paleisti du tikri drugeliai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)