„Šį kartą maniau, kad nieko nekepsiu, paliksiu savo ir vyro mamai tai, juk galiu sau leisti pailsėti, bet apėmė tokia sąžinės graužatis… Taigi su mano mama net 3 rūšių kūčiukus užmaišėm.

Vieni išties ypatingi, iš vadinamų „razavų“ vieno malimo, kitaip tariant, „vieną rozą maltų“ miltų. Nesvarbu, kad dantis gali nusilaužti kramtant, bet skanūs.

Vieni su mielėm, kiti be jų. Tikiuosi, kad iki Kūčių jų dar liks, nes dukra Dominyka saujomis nugvelbia“, – teigė R. Mikelkevičiūtė.

Televizijos laidų vedėja atskleidė ir savo ypatingų senovinių kūčiukų ingredientus:

Kūčiukams be mielių prireiks: miltų, vandens arba pieno, kelių šaukštų aguonų, sviesto, margarino arba aliejaus, cukraus arba cukraus pudros, žiupsnelio druskos.

Kūčiukams su mielėmis prireiks: miltų, cukraus, aguonų, vandens arba pieno, sviesto, mielių ir druskos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (59)