Džiugia naujiena feisbuke pasidžiaugė ką tik tėvu tapęs Povilas: „Draugai, ačiū visiems už palaikymą ir buvimą kartu visais tais mėnesiais! Kūrėm ir sukūrėm! Luna atėjo į pasaulį! Mano žmona... Ji Deivė! Myliu ir didžiuojuosi, kokia ji didvyrė!“

Ką tik tėvas tapę Rimantė ir Povilas savo dukrytei suteikė Lunos, romėnų mėnulio deivės vardą.

Pranešdamas naujieną, Povilas paviešino nuotrauką, kurioje ant lovos guli esą ką tik pagimdžiusi Rimantė, o Povilas už vienos kojytės laiko kūdikį aukštyn kojomis. Tai nuotrauka iš neseniai Algio Kriščiūno darytos fotosesijos, kurioje pora išradingai įamžino kūdikio laukimą.

Nėštumą Rimantė ilgai slėpė nuo viešumos. Apie tai prakalbo tik įpusėjus laukimui. Povilas ir Rimantė džiaugėsi laukimu ir teigė, kad kūdikis labai lauktas ir planuotas.

Pirmagimės lytį Povilas savo draugams feisbuke atskleidė dar tik įpusėjus laukimui. Tuomet dar būsimas tėtis feisbuke paviešino įrašą, kuriame dėkojo Rimantei už tai, kad ji saugo jų mažąją Miškinytę-Eidukonytę.

Pora ilgą laiką gyveno kartu, buvo susižadėję net kelerius metus. Vis tik prieš susilaukdami pirmosios atžalos, nusprendė susieti savo gyvenimus – tapti vyru ir žmona.

Santuoką pora įregistravo paslapčia nuo visuomenės ir žiniasklaidos akių. Po ceremonijos Povilas tiesiog paviešino nuotrauką, kurioje buvo matyti rankos ir ant pirštų užmauti vestuviniai žiedai.

Šventės draugams bei artimiesiems pora neruošė, tačiau feisbuke paskelbę apie santuoką juokavo, kad jau pradeda ją planuoti.

Rimantė Kulvinskytė po santuokos pasirinko trigubą pavardę, prie savosios prijungė dvigubą Povilo ir tapo Rimante Kulvinskyte-Miškine-Eidukone. Pirmagimė poros mergaitė turėtų gauti dvigubą tėčio Povilo pavardę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (141)