„Apie albumą kol kas nekalbame, nes jo oficialus pristatymas įvyks šiandien vakare. Tai bus dar vienas stebuklas, kuriam ilgai brendome ir galiausiai įgyvendinome”, - išduoda kulinaras Alfas Ivanauskas.

Kulinarai dalinosi įspūdžiais apie tai, kaip R. Bransonui bei kitiems „Forum One” uždarymo vakarienės svečiams patiko jų paruošti penki patiekalai, pristatantys lietuvių virtuvės tradicijas.

„Vakarienė praėjo sklandžiai. Iš vakarienės svečių sulaukėme daug gerų žodžių ne tik dėl patiekalų, bet ir dėl stalo dekoro, patiekalų pateikimo. Visas pastangas labiausiai atpirko momentas, kai R. Bransonas asmeniškai paspaudė rankas mūsų komandai ir padėkojo”, - pasakojo A. Ivanauskas.

„Virtuvės mitų griovėjai” sekmadienį Kauno Rotušėje pristatė penkis modernios lietuviškos virtuvės patiekalus, sukurtus specialiai lyderystės forumo „Forum One” uždarymo vakarienei.

Meniu, kurį ketino ruošti verslininkams, žymieji kulinarai pristatė dar praėjusią savaitę:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)