Pagaliau tapo aišku, kad šį kartą Vitai buvo atlikta nosies plastinė-estetinė operacija, mediciniškai vadinama rinoplastika.

„Aš jau seniai svarsčiau galimybę atlikti nosies plastiką. Kiek teko konsultuotis su chirurgais, profesionaliai atlikta rinoplastika subtiliai atskleidžia gražiausius veido bruožus. Tai viena sudėtingiausių ir intelektualiausių operacijų, kurią nepriekaištingai atlieka tik aukščiausios klasės gydytojai. Pasirinkus netinkamą gydytoją rizikuojama, nes galima pakenkti išvaizdai.

Asmeniškai aš esu mačiusi daug nevykusių nosies korekcijų, todėl rinkausi profesionalus, kuriais galėčiau besąlygiškai pasitikėti,“ – kaip visada atvirai apie savo grožio procedūras pasakojo Vita, po chirurgo skalpeliu gulusi Kauno klinikoje „Grožio pasaulis“.

V. Jakutienė atviravo šiandien yra ta diena, kai jai pagaliau buvo nuimtas tvarstis ir ji pirmą kartą išvydo savo nosį!

„Negaliu nupaskoti, kaip džiaugiuosi. Vaizdas pranoko lūkesčius! Jau labai greitai savo nuotraukomis pasidalinsiu facebook profilyje, nes tikiu, kad mano gerbėjams labai smalsu, kaip aš šiandien atrodau,“ – nuoširdaus džiaugsmo neslėpė V. Jakutienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (246)