Pagrindinio vaidmens atlikėja per šešias savaites turi pasiekti 48 drabužių dydį, kad galėtų vaidinti storuliukę Bridžitą. Rene labai sumažino fizinį aktyvumą ir laikosi specialios dietos, sudarančios net 4700 kilokalorijų per dieną.

Už pirmąjį dilogijos "Bridžitos Džouns dienoraštis" filmą uždirbusi apie 24 mln. dolerių, Zellweger sako, jog viena spurga jai nieko nereiškia - per penkias savaites jų reikia suvalgyti po 20 vienetų per dieną, kad būtų pasiektas apčiuopiamas rezultatas, skelbia "Ananova.com".

Pirmajam didelės sėkmės sulaukusiam filmui aktorė buvo priaugusi 10 kg per tris mėnesius. Dar neseniai Rene Zellweger dievagojosi daugiau nė už ką nestorėsianti, kadangi numesti priaugtą svorį jai nebuvę taip lengva. Vis dėlto miuzikle "Čikaga" aktorės formos buvo tobulos. Kaip pati prisipažino, po "Bridžitos" jai reikėjo ilgus mėnesius užsiiminėti joga, kad suplonėtų.

Dabar Rene dietą sudaro: pusryčiams - didelis mėsainis ir kaloringas kokteilis, priešpiečiams - pica, žemės riešutų aliejus, spurgos ir bulviniai traškučiai, pietums - spageti su mėsos padažu, bulvėmis ir sviestu.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją