Trakų rajone su traktoriumi susidūrusi R. Ščiogolevaitė su sūnumi buvo nugabenti į ligoninę. Tiesa, sunkių sužeidimų tada buvo išvengta. Tačiau po to įvykio žinoma moteris tapo labai atidi ir atsargi renkantis automobilius.

„Po tos avarijos ilgai ieškojau naujo automobilio. Kelis mėnesius negalėjau rasti tinkamos transporto priemonės. Per tą laiką išbandžiau daug įvairiausių markių. Tarp jų ir „Lexus“. Todėl puikiai žinau, kaip važiuoja šios mašinos“, - DELFI pasakojo R. Ščiogolevaitė.

Tiesa, šis naujas prabangus žaisliukas jauną moterį maloniai nustebino: „Jis važiuoja taip, kaip ir turi važiuoti „Lexus“. Tiesa, hibridinis modelis važiuoja nepaprastai tyliai, kad net nejauti, ar jis užvestas.“

„Savaitė su žvaigžde“ rubrikoje sudalyvavusi Rūta su prabangiu baltu automobiliu keliavo į Klaipėdą, kur vyko pirmosios „X Faktorius“ atrankos. Taip pat su specialia DELFI kamera fiksavo fotosesijos užkulisius. Jos planuose buvo ir viešnagė pas mamą Šiauliuose.

„Tikiuosi, man pavyks suderinti darbus su laisvalaikiu, nes dar labai noriu nuvežti sūnų pas savo mamą, kuri turi labai gražų ir turtingą sodą, augina uogas, daržoves, taip reikalingus mažam vaikui“, - pasakojo R. Ščiogolevaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (146)