It nulietas kojas demonstravusi Monika, stojusi prieš spaudos fotografus, kilstelėjo švarko kraštą ir tikino esanti ne nuoga – su trumpučiais šortais.

Šįmet Monika ceremonijoje lankosi jau trečiąjį kartą, pirmąjį kartą ji čia atvyko kaip viena iš nominantų – buvo pastebėtas jos kivirčas su Jurijumi Smoriginu.

DELFI Monika pasakojo, kad politika domisi tiek, kiek reikia. Pasidomėjus, ar M. Šalčiūtė pažįsta daugumą Seimo narių, ji buvo atvira: „Dabar, kai išrinko naujus, nėra labai užsifiksavę, nes dar nėra kažkokių ryškių darbų padaryta“.

Vis dėlto paskutiniuose rinkimuose į Seimą Monika savo balso neišreiškė: „Tuo metu buvau ne Lietuvoje. Taip gavosi, bet dėl to tikrai jaučiuosi blogai, nes tikrai turėjau atlikti pareigą kaip lietuvos pilietė“.

Ceremonijos akimirkos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (216)