Evelinos dainos finalinis suvedimas buvo daromas legendinėje „Osis Mastering“ studijoje vadovaujant pačiam Gene Grimaldi, kuris dirba su puikiai visiems žinomomis dainininkėmis Lana Del Rey, Ellie Goulding, Lady Gaga, Jenifer Lopez.

Evelina Young atskleidžia, kad pastarieji keleri metai buvo skirti savęs ieškojimui tiek asmeniniame, tiek muzikiniame kelyje. „Žinojau, kad leisiu sau užtrukti tiek, kiek reikės. Tol kol pajausiu, kad jau turiu ką pasakyti ir galiu pasidalinti savo muzika su klausytojais. Pagaliau tas laikas atėjo,“ – teigia Evelina.

Dainos „Can’t Wake Up“ vaizdo klipą režisavo Evelinos vyras Adam Young. Jam talkininkavo operatorius Adam Margolis. Pastarasis yra trijų „Emmy“ apdovanojimų už geriausią operatoriaus darbą laimėtojas.

„Can’t Wake Up“ tai daina apie santykius, kurie yra tarsi košmaras iš kurio negali pabusti. „Video klipe mes stengėmės perteikti jausmą, kuomet viskas aplink taip gyva: miestas, gatvės, gyvenimas, o tu jautiesi tarsi sustojęs vietoje ir tiesiog stebi, kaip tai plaukia pro šalį, – pasakoja Evelina. „Aš tikrai labai džiaugiuosi rezultatu, kurį pasiekėme“.


Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (717)