Vakaro metu svečiai mėgavosi gurmanišku maistu, specialiai derintu prie „Švyturio Juodo“ alaus. Prie stauto stiliaus tinka grilyje keptas, rūkytas maistas, karamelės prieskoniai. Todėl vakaro svečiams buvo siūloma paragauti kalakutienos kepenėlių pašteto su pistacijų pudra, vištienos sparnelių su kepintais lazdyno riešutais ir medaus padažu, troškintos elnienos su gnochhi, desertui – creme brulle, tiramisu su tamsiu alumi bei kitų išskirtinio skonio patiekalų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (52)