Vakaro metu svečiai mėgavosi gurmanišku maistu, specialiai derintu prie „Švyturio Juodo“ alaus. Prie stauto stiliaus tinka grilyje keptas, rūkytas maistas, karamelės prieskoniai. Todėl vakaro svečiams buvo siūloma paragauti kalakutienos kepenėlių pašteto su pistacijų pudra, vištienos sparnelių su kepintais lazdyno riešutais ir medaus padažu, troškintos elnienos su gnochhi, desertui – creme brulle, tiramisu su tamsiu alumi bei kitų išskirtinio skonio patiekalų.
2015.06.18 20:33
Po skyrybų tiesiog švytinti D. Gudzinevičiūtė laiką leido gurmaniškame vakarėlyje
(52)www.DELFI.lt
FOTO:
Ketvirtadienio vakarą Vilniaus senamiestyje surengtas juodai gurmaniškas vakarėlis. Į naujo gėrimo pristatymą sugūžėjo būrys šalies garsenybių. Vakarėlio metu buvo ragaujama naujojo gėrimo ir jo derinių su gurmaniškais patiekalais bei skaitomi žymių literatūros autorių kūriniai.