Atvykę patruliai A. Pogrebnojų išvežė į policijos komisariatą. Ten jam nustatytas 1,5 promilės girtumas. Dėl girtumo dizaineris nebuvo iškart apklaustas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl smurto artimoje aplinkoje.

Tas, kas sukėlė fizinį skausmą ar nežymiai sutrikdė sveikatą savo artimajam giminaičiui ar šeimos nariui, baudžiamas viešaisiais darbais arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

Iš komisariato A. Pogrebnojus naktį buvo išvežtas į areštinę, tačiau dar prieš tai kūrėjas komisariate ėmė skųstis, kad jį patį sumušė žmona. Todėl konvojaus pareigūnai jį nuvežė į ligoninę, kur dizaineris buvo apžiūrėtas (rimtesnių sužalojimų nerasta). Iš ligoninės vyras išgabentas į areštinę. Planuojama jį apklausti pirmadienį, kai bus išsiblaivęs.

Likus apie valandai iki nelaimės dizainerio žmona po viena iš nuotraukų socialiniame tinkle jam rašė: „Čia laimėjai, bet šeimoje prašovei. Linkiu sėkmės tavo gyvenime.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1274)