Modeliuojanti galvos apdangalus garsenybėms Ivy Silberstein prisipažino: "Aš nemanau, kad Patsy yra jam tinkama moteris. Jis tam tikra prasme revoliucionierius, o ji - aktorė. Jam reikia labiau artistiškesnės ir dvasingesnės moters, tokios kaip Yoko Ono."

Ivy pasimatymas su Liamu įvyko "Trump International" viešbutyje Niujorke, kuriame dainininkas buvo apsistojęs savo koncertinio turo po Ameriką metu.

32-iejų metų Ivy, artima Monicos Lewinsky draugužė, teigė, kad pats Liamas pakvietęs ją užsukti į prabangius apartamentus ir aptarti jo norimą skrybėlę.

Ivy, sukūrusi skrybėles tokioms garsenybėms kaip Debbie Harry, Tommy Lee ar Mickey Rourke, paneigė mylėjusis su "Oasis" vokalistu. "Liamas yra fantastiškas, žavus ir neįtikėtinai seksualus, tačiau Patsy neurėtų jaudintis. Aš neketinu iš jos paveržti Liamo," sakė modeliuotoja.

"Aš nesu heteroseksuali ar biseksuali - greičiau aseksuali. Aš nesimylėjau jau daug mėnesių ir esu atsidavusi savo darbui. Aš tikrai nemiegojau su Liamu. Galbūt pasirodys, kad tai nebuvo pats tinkamiausias laikas matuotis skrybėlę, tačiau toks jau tas pasaulis, kuriame aš gyvenu."

"Liamas visą laiką kalbėjo apie savo vedybas. Jo kambarys buvo išklotas Patsy ir jų vaiko nuotraukomis. Aišku, kad jis juos abu labai myli," pridūrė Ivy. "Patsy turbūt nesupranta, ką roko žvaigždėms reiškia koncertinis turas. Ji turbūt išprotėjusi, kad leidžia jam vienam važiuoti į turą. Patsy turėtų tuoj pat atvažiuoti ir būti kartu su Liamu."

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją