Fotosesija užtruko apie porą valandų, tačiau pasiruošimas – visą dieną. Reikėjo derinti drabužių ansamblius, išbandyti makiažą, pasimatuoti peruką. Ši pikantiška fotosesija Monikai Linkytei – pirmoji.

Paklausta, ar nesidrovėjo, nesikuklino pozuodama, Monika paaiškino, jog ir į sceną reikia žengti segint ne pačius ilgiausius sijonus, kaip ir vilkėti marškinėlius ne su pačia mažiausia iškirpte.
Monika Linkytė

„Man atrodo, išlaikėme saiką ir ribas. Labiau neišsirengčiau. Kiekviename gyvenimo etape galime sau kažką leisti. Šiuo metu negalėčiau sau leisti daugiau, nesijausčiau komfortiškai pozuodama. Man yra gražios nuotraukos, kuriose subtiliai užfiksuotas nuogas kūnas, tačiau tokiai fotosesijai kol kas nesiryžčiau. Gedimino nuotraukos man labai gražios. Ypatingai patiko ta nuotrauka, kurioje aš trumpais plaukais. Bendradarbiavimu su Gediminu Žilinsku ir Agne Jagelavičiūte esu labai patenkinta. Agnės darbas mane ypatingai nudžiugino“, – DELFI pasakojo M. Linkytė.

Monika įsitikinusi: fotosesijoje svarbiausia – galutinis rezultatas. Šįkart jis dainininkės lūkesčius pateisino ir suteikė tik gerų emocijų.

„Nereiktų peržengti vulgarumo ribos. Agnė ir Gediminas taip viską subtiliai ir apgalvotai darė... Labai pasidžiaugiau jų darbu. Tai patys pirmieji tokie mano kadrai, džiaugiuosi, kad jau dabar teko dirbti su tokiais žmonėmis“, – komplimentų kostiumų dailininkei A. Jagelavičiūtei ir fotomenininkui G. Žilinskui negailėjo „Eurovizijos“ atrankų dalyvė Monika Linkytė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (79)