Šį kartą savo anglų kalbos žinias panoro parodyti grupės „4 Roses“ narės ir buvusi grupės „Dinamika“ vokalistės Viktorijos Mauručaitės duktė Gabrielė Grygolaitytė, scenoje prisistatanti Vashos slapyvardžiu.

Merginoms teko atsakinėti į „Anglų kalbos studijos“ (AKS) dėstytojos Aurelijos Ignotaitės klausimus apie meilę. Atlikėjos susirungė ir dainų konkurse, pademonstravo savo vokalines galimybes.

Nors G. Grygolaitytė prieš pat filmavimą jautėsi drąsiai, tačiau, įsijungus kamerai, sutriko ir sunkiai rinko angliškus žodžius, daugiau kalbėjo lietuviškai. Paklausta, kas jai yra meilė, G. Grygolaitytė sakė, kad tokiems klausimams reikėjo pasiruošti. „Visiškai nepasiruošusi. Padėkite man, prašau“, - pagalbos prašė mergina.

„Blogai jaučiuosi, norėjau klausimams pasiruošti“, – po filmavimo teisinosi atlikėja.

Ne tik klausimai apie meilę Gabrielei buvo sunkiai įveikiami. Merginai prasčiausiai sekėsi ir dainavimo užduotis. Ji pati pirmoji iškrito iš varžybų. 

Kaip sekėsi grupės 4 Roses“ merginoms - DELFI video siužete! 

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (248)