Išskraidino į nekenčiamiausią pasaulio vietą

Keliautojas Rimvydas Širvinskas-Makalius (24) aplankęs ne vieną tolimą ir artimą pasaulio kampelį. Vis tik pati įspūdingiausia gauta dovana – taip pat kelionė!

„Draugai pažadino 5 ryto. Daiktai sukrauti, pasas padėtas ant stalo, net drabužiai, kuriuos turėjau rengtis, buvo paruošti, – pasakoja Makalius. – Turėjau pusvalandį nubėgti į dušą ir papusryčiauti.“

Į oro uostą nuvykusiam Rimvydui buvo įteiktas bilietas į Paryžių: „Draugai žino, kad Paryžiaus nekenčiu, pagalvojau, kad gal nori jį parodyti kitu kampu ar šiaip juokauja...“ Tačiau atskridus į Paryžių, jam buvo įteiktas dar vienas bilietas – į Lisaboną, ten jam buvo surengta ekskursija. „Man įteikdavo lapelius su nuorodomis, kur eiti ir ką rasti, kokį lankytiną objektą“, – prisimena vaikinas.

Vis tik tuo diena nesibaigė, vakarop R.Širvinskas buvo paragintas pasipuošti ir nusiteikti dar vienai staigmenai. Anot vaikino, jis tikėjosi šventinės vakarienės, bet klydo – draugai įteikė bilietą į Lady Gagos koncertą. „Pagalvojau, kad ten kokios nors netikros Lady Gagos koncertas, – juokiasi Makalius. – Tą vakarą išrėkiau visą balsą, o kitą dieną jau keliavome namo.“

„Wine Box“ atidarymas

Gavo erotiškai iliustruotą receptų knygą

Tinklaraštininkė ir reklamos bei viešųjų ryšių agentūros „AdMajesty“ kūrybos vadovė Rimantė Kulvinskytė (30) džiaugiasi, kad jos artimieji ją dažnai pamalonina išskirtinėmis dovanomis: nuo kelionių iki kolekcinių knygų.

Pirmagimės besilaukiančią R.Kulvinskytę draugės nustebino netikėta kelione, liepė atšaukti visus planus, susikrauti lagaminą, pasiimti pasą ir jų laukti. „Jos sumanė surengti man mergvakarį. Pagalvojo, kad kūdikio atėjimas daug rimčiau nei vestuvės, tad reikalauja ir papildomos šventės“, ­– pasakoja Rimantė.

Išvyka buvo suplanuota iki smulkmenų: „Valgėme nuostabiausiuose restoranuose, aplankėme mano išsvajotą Alexanderio McQueeno parodą „Savage Beauty“, žinoma, neaplenkėme ir parduotuvių, viskas buvo tobula!“

Rimantės mylimasis Povilas dažniausiai ją nustebina be progos, o „įsiklausęs į aikčiojimus ir dūsavimus“. Neseniai jis nustebino kolekcine Salvadoro Dali receptų knyga „Les Diners de Gala“. „Tai erotinis vintažinis leidinys, iliustruotas ir parašytas paties dailininko, kuris, pasirodo, visą gyvenimą troško būti virėju“, – džiaugiasi kūrybininkė. Pasak merginos, visi receptai įgyvendinami, tad ji jau laukia nesulaukia, kada draugams surengs pirmąją vakarienę siurrealizmo tema.

Rimantė Kulvinskytė