Po pasirodymo N. Šiaudikytė DELFI sakė, kad moterys labai mėgsta blizgučius, o ypač deimantus.

"Aš taip pat nesu išimtis. Turiu keletą brangakmenių. Jie - dovanoti. Aš to neslepiu. Manau, kad deimantus, briliantus ar kitus brangakmenius turi dovanoti vyrai savo mylimoms moterims", - DELFI kalbėjo N. Šiaudikytė.

"Man visai patiko šis numeris. Estetiškai atrodė, Neringa atrodė nuostabiai. Viskas apgalvota, padirbėta. Mane šis sprendimas įtikino. Dėžutės turinys turi gilią reikšmę. Kabliukas buvo neužtikrinti Aisčio vokaliniai dalykai. Rašau devynis", - komentavo Laima Lapkauskaitė.

"Kai kurioms moterims deimantai yra maistas. Labai gražiai atrodė Neringa. Aš įvertinsiu jų pasirodymą devyniais", - Neringą ir Aistį įvertino Merūnas.

"Gražiai atrodė. Kai kurie nelaukti dalykai buvo įdomūs. Dėl dainavimo, kaip vokalinio dueto, tai duete buvo daugiau solistės Neringos, bet ji mane sužavėjo. Rašau aštuonis", - kalbėjo Gediminas Zujus.

"Norėčiau pasakyti, kad pats žanras yra populiarus ir patrauklus. Tai amerikoniškas žaidimas. Šis stilius mus žavi. Tai yra žaisminga, lengva, viskas buvo pagal kanoną. Man atrodė Aistis žaismingai, jis turi komiko charizmą. Tai, ką jis daro, išeina su geru pipiriuku. Rašau devynis", - įvertino komisijos pirmininkas.

N. Šiaudikytę specialiai pasirodymui aprengė dizaineris Liutauras Salasevičius.

Paklausta, kaip dažnai paragauja hamburgerių, N. Šiaudikytė iš pradžių paaiškino jų nevalganti niekada, tačiau A. Mickevičiui pradėjus šypsotis, Neringa neturėjo kitos išeities kaip tik prisipažinti: "Dažnai valgau tuos hamburgerius. Matosi? Juk visi kartais pasmaguriauja".

Pasiteiravus, kodėl pasirodymui rinkosi amerikietišką įvaizdį, N. Šiaudikytė paaiškino, jog Amerika - pinigų, hamburgerių, deimantų šalis.

"Imdami šią dainą, maniau, galėsime atskleisti realybę: hamburgeris, pinigai, deimantai", - kalbėjo ji.

"Žvaigždžių duetų" akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)