Noelis teigė, kad broliai neseniai turėjo 'esminių nesutarimų', dėl kurių jis būtent ir pasitraukė iš šiuo metu vykstančio "Oasis" turo.

Dainų autorius ir gitaristas, dalyvaudamas radijo stoties "Radio 1" laidoje, sakė: "Tai aš, kurio dėka grupė buvo kartu šiuos 6-7 metus, tačiau dabar man tapo tiesiog neįmanoma būti ant vienos scenos arba viename kambaryje su juo (Liamu)." Noelis pasitraukė iš koncertinio turo gegužės mėnesį.

Žiniasklaidoje iš karto pasigirdo nuomonių, kad muzikantas viso labo nusprendė daugiau laiko praleisti su savo žmona Meg ir penkių mėnesių dukrele Anais, tačiau pats Noelis šiuos gandus pavadino visišku šlamštu.

"Man nepatinka, kad žmonės viską teisiną faktu, kad aš neva norėjau praleisti daugiau laiko namuose. Jeigu jūs paragautumėte mano žmonos paruoštos arbatos, jūs to tikrai nenorėtumėte mano vietoje!" prisipažino Noelis pridurdamas, kad ketina ir vėl prisijungti prie grupės koncertų Britanijoje metu.

"Aš vis dar turiu esminių nesutarimų su tuo vaikinu, dainininku," sakė Noelis. "Šiuo metu aš tikrai negaliu koncertuoti kartu su Liamu, nes jis tapo tikru idiotu. Dabar aš neketinu leistis į detales, nes mes viską asmeniškai išsiaiškinsime pasibaigus koncertiniam turui."

Beje, neseniai "Oasis" numatė dar viena papildomą koncertą Paryžiuje birželio 21-ą dieną.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją