K. Ivanova sakė, kad iš aplinkinių nuolat girdi, jog visos grupės narės yra labai skirtingos. Taip gimė idėja fotosesijoje pavaizduoti keturis metų laikus.

Pagrindiniu akcentu grupės merginos pasirinko gyvų gėlių kompozicijas. Kristina juokėsi, kad fotosesijos metu nepavyko išvengti ir nesusipratimų.

Kai kurios gėlių kompozicijos pasirodė labai sunkios ir teko konstruoti specialius įtaisus, kurie iš nugaros prilaikė vainikus. „Labai džiaugiuosi, kad šia idėja buvo sužavėta visa komanda: fotografas, vizažistė, floristė“, - sakė K. Ivanova.

Pasiteiravus, kodėl merginos nesiekia populiarumo patikrintu būdu – apsinuoginant, K. Ivanova sakė, kad neatsitiktinai pasirinko sunkesnį kelią: „Per dešimties metų karjerą scenoje buvo visko: ir nuogumo, ir kitų variantų. Norime kurti, perduoti žmonėms idėją, fotosesija kažką papasakoti. Neturėjome idėjų nusifotografuoti atviriau ir taip dar labiau išgarsėti. To mums tikrai nereikia, ne tam subūriau šią grupę.“

Fotosesijos užkulisių akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją