– Katažina, esi išbandžiusi daugybę įvaizdžio variantų. Ar vis dar atrandi kitokią save?

– Žinoma, juk aš dažniausiai su plačia šypsena, šiek tiek pašėlusi ir ne tokia subtili kaip šiose nuotraukose. Pamačiusi nespalvotas fotografijas nustebau, ar ten tikrai aš (nusijuokia).

– Ar įmanoma moters kvapą su kuo nors palyginti?

– Galbūt tai net ne kvapas, nes tai, ką skleidžia moteris, yra ypatinga energetika. Kartu su ja ir sklinda kažkoks kvapas. Pirmiausia jis turi būti gaivus, bet jokiais būdais moters kvapas nėra prabangūs kvepalai, kurių šleifas lieka praėjus. Net pigiais kvepalais pasikvėpinusi moteris gali žavėti.

– Kokia turi būti moteris?

– Kiekviena moteris – šeimos židinio saugotoja. Ir visai nesvarbu, ji žmona, mama, sesuo ar dukra. Ji turi spinduliuoti moteriškumą, kuris susideda iš visko: seksualumo, žaismingumo, berniukiškumo ir daugybės kitų savybių.

– Kuo ši fotosesija skyrėsi nuo kitų?

– Elly moka atpalaiduoti. Per fotosesiją ji ne moko, kaip pakelti ranką ar nusišypsoti, o bendrauja, žarsto komplimentus ir leidžia parodyti tikrąją save. Bendravimas su ja įkvepia, rodos, atsiduri kitoje erdvėje (šypsosi).

Fotografė Elly apie K. Zvonkuvienės fotosesiją:

„Katažina – pulsuojančios energijos šaltinis, labai judri ir gyva. Neįmanoma nepabrėžti ir šios moters nuoširdumo. Katažina be galo subtili, užjaučianti, supratinga ir visada nusiteikusi padėti.

Kiekvieną kartą, kai žvelgė į objektyvą, ji tartum žiūrėjo į mano vidų. Katažina transliavo emocijas, kurių labiausiai ir laukiau: žaismingumą, koketiškumą ir, žinoma, žavų seksualumą.

Ji – tarsi vyšnaitė ant torčiuko, tokia skani ir geidžiama. Galiu pasakyti tik viena: man buvo be galo smagu ir gera stebėti, kaip paprastai skleidžiasi nepaprasta moteris.“