Didžiulio dėmesio sulaukusi nuotrauka kaip mat davė peno apkalboms. Ištikimiausi sekėjai negalėjo atsistebėti, kokia švytinti ir laiminga atrodo scenos dievaitė.

Kūno formas paslepiantis megztinis ir švelniai ties liemeniu sukryžiuotos rankos kai kuriems gerbėjams sukėlė dvejonių – galbūt Džordana laukiasi pirmagimio?

Kalbas apie nėštumą sukėlusią nuotrauką galite išvysti oficialioje Dž. Butkutės feisbuko paskyroje arba paspaudę ČIA.

Trečiadienio rytą DELFI susisiekė su Dž. Butkutės sutuoktiniu ir vadybininku Elegijumi Strasevičiumi. Scenos karalienės mylimasis ramiai patikino, kad gerbėjų spėlionės yra klaidingos – kol kas Džordana pirmagimio tikrai nesilaukia.

Dar 2014 metais, duodamas interviu naujienų portalui DELFI, E. Strasevičius prisipažino, kad jiedu neretai sulaukia klausimo apie šeimos pagausėjimą.

Elegijus šia tema taip pat labai atviras – žinią apie kūdikį jiedu priimtų su dideliu džiaugsmu.

„Per ilgai mes gyvenome be vaikų. Galbūt dėl to pas mus nėra isterijos, kad dabar mums būtinai reikalingas kūdikis ir prakaituojame, kad tik jis būtų. Esame ta pora, kuriems pakanka vienas kito. Bet jei atsirastų trečias šeimos narys, jis būtų priimtas su dideliu džiaugsmu.

Tai stengiuosi priminti ir Džordanai – šlovė ir pinigai yra laikinas dalykas. Svajoti yra gerai, bet svajojant reikia įdėti daug pastangų, kad visa tai taptų realybe. Tačiau visiems visada sakau nebijoti svajoti apie tai, apie ką net bijote pasvajoti“, – tąkart sakė atlikėjos vyras.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (149)