Dainininkė laidoje „Nuo iki“ dalinosi tikra išgyventa patirtimi ir davė nuoširdų interviu. Mergina teigia, jog jai pabodo būti gražia preke vyrų akims, mat ji siekia būti visai kitokia dainininke. Tačiau dar prieš išeinant laidai į eterį, pikti liežuviai ėmė plakti Neringą, jog ši savo išsakyta nuomone apdergė buvusias koleges. Socialiniame tikle N.Šiaudikytė dar kartą išsakė nuomonę, jog turi teisę būti nuoširdi, tuo pačiu neįžeidžiant žmonių, su kuriais dirbo.

„Jei atvirai, nesidomėjau aplinkinių reakcijomis bei komentarais po laidos, nes savo nuomonę išsakiau tiek socialiniame tinkle prieš išeinant laidai, tiek pačioje laidoje. Kiek žmonės patys norėjo pasireikšti rašydami laiškus ir komentuodami po laidos, tiek ir žinau. Nebuvo neigiamų komentarų. Priešingai, po laidos daugelis žmonių suprato mane taip kaip ir norėjau“, – komentuoja N.Šiaudikytė.

Dainininkė teigia, jog niekada neleistų sau įžeisti žmonių su kuriais dirbo. „Turiu teisę atvirai papasakoti, ką išgyvenau ir patyriau. Tai nieko bendro neturi su mano kolegėmis, tai buvo mano asmeniniai išgyvenimai: dėl svorio, grupės įvaizdžių ir panašiai. Kaip ir mano pasisakymas, jog negalvojau, kad pradėsiu muzikinę karjerą merginų kolektyve, neturėtų įžeisti nieko asmeniškai“, – teigia dainininkė.

Pasirodžius straipsniams apie Neringos sprendimą palikti grupę, atlikėja nesupranta, kodėl toks sprendimas buvo pateiktas kaip įžeidimas kolegėms. Apie Oksanos Pikul – Jasaitienės išsakytą reakciją socialiniame tinkle N.Šiaudikytė teigia, jog nėra tikra dėl tokios pasisakymo prasmės.

„Dėl Oksanos reakcijos negaliu nieko pakomentuoti, nelabai supratau iš tikrųjų, kodėl apskritai ji sureagavo. Ar reakcija buvo teigiama ar neigiama, iki šiol nežinau. Iš kitų kolegių jokių komentarų negavau. Dar kartą pasikartosiu, jog padėkojau merginoms už darbą ne vieną kartą. Manau, kad metas padėti taška šioje istorijoje“, – komentuoja N.Šiaudikytė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (121)