Šįkart tai buvo judviejų sūnaus Pauliaus 11 mėnesių sukaktuvės. O kaip atviravo jie patys: „Ši šventė gal ir nėra labai didelė, tačiau mums iš tiesų svarbi. Todėl būtent šiai dienai rinkomės simbolinę ir mums tikrai artimą vietą“.

„Stiklių viešbutis – vieta, į kurią nuolatos norisi grįžti. Būtent čia, jau ne pirmą kartą, minime ypatingas šventes. Žiemos sode, įvyko nuostabios mano ir Agnės sužadėtuvės. Dabar – dideliam mūsų džiaugsmui, esame trise. Tad ir progų švęsti – dar daugiau. Būtent „Stiklius“ renkamės ne be priežasties – tai įspūdinga, prabanga, geru skoniu, jaukia aplinka ir aura pasižyminti erdvė. Tikiu, jog šis viešbutis ir šis restoranas taps mūsų šeimos tradicija“, – šypsojosi Nerijus.

Privatus žiemos sodas ir artimi bičiuliai

„Žavimės „Relais & Chateaux Stikliai Hotel“ viešbučio ir restorano aptarnavimu. Jis tiesiog nepriekaištingas. Paprašius, buvo susitarta ir tik mums ir mūsų bičiuliams, buvo suteikta proga švęsti žiemos sode. Norėjome šiltos, jaukios vietos – būtent tokią ir gavome. Todėl, kai manęs klausia, kur verta apsilankyti – patariu užsukti į Vilniaus senamiestyje įsikūrusį viešbutį.

Manau, jog verta apgalvoti kiekvieną šventės detalę – tai sukuria prisiminimus. Štai ir dabar, įžengus į vestibiulį, užplūsta geri ir malonūs prisiminimai. Žinau, jog laikui bėgant, šią dieną prisiminsiu su tokiu pačiu džiugesiu ir laime“, – kalbėjo N. Juška.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)