Nors pati N. Bunkė nelinkusi atvirauti apie pavogtus asmeninius daiktus, DELFI šaltinių duomenimis, nuostoliai siekė apie 40 tūkstančių litų.
Vagys nusiaubė Natalijos Bunkės namus

Vertingiausias ir brangiausias pavogtas daiktas - žiedas su deimantais, kurį Natalijai dovanojo buvęs sutuoktinis Danielius Bunkus pirmagimio Kristupo gimimo proga.

Spalio mėnesį į N. Bunkės namą įsibrovę vagys, pasak dainininkės, kol kas nerasti. Nėra žinių ir apie išneštų daiktų likimą.

Jaunai moteriai teko ilgai tvarkytis nusiaubtus namus, nes vagys bandė įsilaužti į namą išdaužę signalizaciją ir sugadinę pagrindinių durų spyną. Tačiau nepavykus jų atrakinti, į namus brovėsi per terasą.
Vagys nusiaubė Natalijos Bunkės namus

„Įsilaužėliai pavogė Bunkaus dovanotą žiedą, buitinius daiktus, įvairias smulkmenas. Tačiau visko vardinti nenorėčiau. Vertingiausias ir brangiausias man buvo žiedas. Nemažai kainavo ir namų remontas. Vagys išlaužė duris, išdaužė terasos langą. Tačiau savaitgalį kaip tik įstatėme duris, namai po įsilaužimo jau sutvarkyt“, - DELFI pasakojo Natalija.

Ar atlikėja turėjo vilčių, kad įsilaužėliai bus surasti ir ji atgaus savo asmeninius daiktus bei brangenybes?

„Turėjau vilčių nebent susigrąžinti žiedą. Išsiuntinėjome lombardams pavogto žiedo nuotraukas. Visi Lietuvos lombardai informuoti, kad jis vogtas. Jei papuošalas atsirastų, galbūt būtų galima jį atgauti. Tačiau kol kas jokių žinių neturime nei iš policijos, nei iš lombardų“, - apgailestavo ji.
Vagys nusiaubė Natalijos Bunkės namus
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (114)