„Tai produktas, būtinas puikioms ir putlioms lūpoms. Naudodamiesi šiuo lūpų pūstuku jūs galite padidinti lūpas ir suteikti joms blizgesį. Puikius rezultatus pasiekti padeda kolagenas, kuris užtikrina lūpų drėkinimą  ir jos tampa putlios. Kolagenas naudojamas kremuose nuo raukšlių. Itin ryškus efektas matomas jau po penkiolikos naudojimo dienų – lūpos taps pilnesnės ir ryškesnės. Jūsų lūpos gali pailsėti naudojant šiuos produktus, kurių nauda yra įrodyta klinikiniais tyrimais“, - DELFI tikino moteris. Kristina teigė, kad yra natūralaus grožio šalininkė ir niekuomet nėra bandžiusi skausmingų grožio injekcijų.

Vakaro šeimininkė taip pat pristatė ir prabangų lūpų blizgesio papuošalą, sukurtą su juvelyro Tauro Blaževičiaus pagalba. „Papuošalas puoš mano išleistą blizgesį. Nusipirkus šį papuošalą mergina turės galimybę užsidėti jį ant blizgesio kamštuko. O blizgesiui pasibaigus užsidėti papuošalą ant kito buteliuko, ar pasilikti sau kaip papuošalą.
Kristinas Tučkutė

Papuošale bus inkrustuoti deimantai, safyrai, rubinai bei mano mylimi juodieji deimantai. Pats papuošalas bus iš aukso arba sidabro. Mano sukurtas papuošalas kainuos minimum 500 eurų. Susidomėjus klientas galės susikurti savo kamštelį“, - DELFI savo verslo idėją pasakojo moteris.

Pasiteiravus, ar nemananti, kad tokia suma už blizgesio papuošalą yra per didelė lietuviui, K. Tučkutė teigė, kad savo kolekcija ji orientuojasi į publiką, kuri vertina prabangą, kurie žino, ką reiškia brangakmeniai, kokybė. „Žinau, kad ne visiems tai įkandamas dalykas. Tačiau tai, kaip ir papuošalas, išlieka visam laikui. Tokio dalyko dar nesu mačiusi tai yra naujiena. Be to, tai gali būti puiki dovana“, - DELFI teigė moteris.

Kristinos Tučkutės lūpų blizgesio "Shh.. it's secret" pristatymo akimirkos ir svečiai - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (151)