Nauja, vos tris mėnesius, veikianti studija ypatinga – čia daug dėmesio skiriama nestandartinių bruožų merginoms. „Visos moterys ir merginos gražios, tereikia išmokėti save pateikti“, - sako įkūrėjos, sukūrusios naują įvaizdį dainininkei.

E. Jakštytė teigia, kad kasdien naudoja šiek tiek kosmetikos, tačiau koncertuose, televizijos filmavimuose makiažas būtinas.

„Svarbiausia kokybė ir saikas“ – sako 25-erių mergina. Nors merginos oda skaisti, tačiau šou versle makiažas labai svarbu, todėl reikia nesuklysti renkantis teisingus specialistus. Šįkart savo įvaizdžio sukūrimui ji patikėjo naujai studijai sostinėje: „pasirinkau jas ne tik dėl įdėjos, tačiau dviejų makiažo ir manikiūro meistrės įkurtoje studijoje jaučiuosi kaip namie, taip gera čia pabūti“, – šypteli mergina.

E.Jaktytei – netikėtas įvaizdis

„Cherchez la femme“ orientuojasi ir specializuojasi į asmenybes. Trys fotosesijos įvaizdžiai ir aksesuarai turėjo atspindėti studijos vizažisčių įdėją.

„Pasirinkome netradicinių bruožų modelius, aksesuarus. Mes visada laikomės principo, kad makiažas neturi keisti veido bruožų, kad jis turi išryškinti tai, ką mergina turi ypatingo. Dažnai, mes moterys, esame sukaustytos steriotipų, todėl puošiamės tik auskarais ir apyrankėmis. O kodėl nepasidabinus kažkuo išskirtiniu, ekstrevagantišku?“ Specialiai fotosesijai buvo sukurti rankų darbo gaminiai: auskarai, žiedai ir galvos papuošalai, pagaminti iš „Swarovski“ kristalų, agato ir kalnų krištolo. Pasak jų, E. Jakštytė – ne tik turi išskirtinai stiprų balsą ir sceninį įvaizdį, bet ir netradicinius veido bruožus – tai viena iš pagrindinių priežasčių kodėl studiją pasirinko žymią atlikėją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)