„Tai laida apie grožį, laisvalaikį ir gyvenimo stilių, skirta inteneto vartotojams“, – DELFI pasakojo M. Šalčiūtė.

Ir nors numatoma pagrindinė laidos „Paskui grožį su Monika“ auditorija – merginos, M. Šalčiūtė neslepia, kad tikisi, jog ir vyrukai neaplenks jos laidelės. „Esame suinteresuoti pasiekti merginų bei moterų auditoriją, tačiau niekam nėra naujiena, kad daugiau mažiau išvaizda rūpinasi ir vyrai, dėl to manau bus naudinga įsijungti ir vyriškos lyties atstovui“, – šyptelėjo Monika.

Laidelė dar nepasiekė eterio, tačiau M. Šalčiūtės gerbėjai jau galėjo išvysti filmuojamos laidos akimirkų. Neseniai nuotrauka kartu su Monika pasidalijo ir būsimos laidos viešnia Lina Anušauskienė. Vis dėlto, Monikos teigimu, tikslo – privilioti kuo daugiau žymių veidų – laidos kūrėjai neturi.

„Mes nesame suinteresuoti vaikytis žinomų veidų, skandalų dėl reitingų, mes norime informatyvios laidos, bei kokybiško produkto. Laidoje galėsite tikėtis išvysti savo stiries profesionalų ir specialistų: kosmetologų, vizažistų, plaukų stilistų. Tačiau tikėtina, kad tinkamoje temoje reportažų metu išvysite vieną kitą žinomą veidą“, – vardijo laidos vedėja.

Monika Šalčiūtė (laidos "Paskui grožį su Monika" nuotrauka)

Laidos vedėjos amplua Monikai nėra naujiena, tačiau ji tikina, kad ankstesnių bandymų nevadina sėkmingais ir tos patirties nesureikšmina.

„Kaip bebūtų keista, nesijaučiu turėjusi galimybę vesti laidą, – kalbėjo M. Šalčiūtė. – Visada sulaukdavau pasiūlymų bendradarbiauti su televizija, kaip realybės šou dalyvė. Tai mane tenkino tik kurį laiką. Nesu linkusi dalintis asmeniniu gyvenimu su pašaliniais asmenimis. Be abejo, esu turėjusi ir internetinių projektų, berods, dar kai mokiausi mokykloje, tačiau jie buvo mažų mažiausiai nekokybiški ir stipriai pakenkė mano įvaizdžiui. O taip buvo todėl, kad už kadro komanda neatliko savo darbo, o galiausiai visa kritika kliūdavo tik man.“

Naujo projekto idėja gimė pačiai Monikai ir jos kolegai Vyliui Blauzdavičiui. „Ne kartą prie pietų stalo esame užsiminę, kad turim kartų kažką prodiusuoti ir leisti į eterį. Ilgainiui kalbos tapo darbais, – šyptelėjo pašnekovė. – Esu laiminga gavusi galimybę vesti laidą ir kurti turinį. Vienu metu dirbti kelis darbus nėra lengva, tačiau stengiamės darbus pasiskirstyti tolygiai ir vienas kitą palaikyti, kaip kolegą. Esu atsakinga už turinį, laidos vedimą, atstovavimą bei socialinių tinklų komunikaciją. Taip darbus pasiskirstėm iš anksto.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (125)