M. Šalčiūtė visuomet buvo apkalbų epicentre – komentatoriams užkliūdavo merginos išvaizda. Vieniems ji buvo per liekna, kitiems – per stora. Netrūko kalbų ir apie tai, jog M. Šalčiūtė savo nuotraukas akivaizdžiai koreguoja „Photoshop“ programėle.

Kritikuojama ne tik merginos išvaizda, bet ir elgesys, ištartos frazės, bendravimo su gerbėjais maniera.

M .Šalčiūtė pavargo nuo sekėjų kritikos, kuri, anot jos, nėra konstruktyvi bei purvo pilimo, kuris sklinda ir iš itin jaunų žmonių tarpo. Savo komentatorius M. Šalčiūtė įvardijo šitaip: „Nebaigę mokyklos, dirbantys kebabinėje, storos arba šiaip belekaip baisios mergos arba išvis netikros anketos“.

Feisbuko paskyroje nepasitenkinimą išliejusi socialinių tinklų žvaigždė pažadėjo blokuoti kiekvieną, kuris išdrįs ją koneveikti.

„Pamatau nors vieną ižeidžiantį ar nemalonų komentarą po savo nuotrauka ar įrašu, iškart blokuoju tą asmenį, nusibodo su piktybiškais ir pavydžiais komentatoriais elgtis maloniai...

Ne kartą esu suteikusi žmogui antrą šansą, neblokuodavau, leisdavau toliau pasisakyti, tačiau kuo toliau, tuo labiau matau, jog su tokiais asmenimis reikia elgtis kaip su gyvuliais (nors ir tai nevisi iš jų nusipelnę net tokio elgesio). Nusibodo su „gyvuliais“ elgtis, kaip su žmonėmis.

Taip pat bus blokuojami asmenys (dažniausiai malalietkos) nežinantys žodžio „kritika“ sąvokos ir nevispročiai žmonės neskiriantys nuomonės nuo įžeidimo. Beje , p**** man ant jūsų nuomonės, šūdo ji verta, galite ją susikišti kur nesueina.

P.S. Ši žinutė nėra skirta mano draugams ar pažįstamiems, fanams ir palaikantiems.

Gražios savaitės“, – socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje rašė M. Šalčiūtė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (375)