Savaitgalį paskelbta paieška netrukus pasiekė ir patį Marijoną. Atlikėjas savo feisbuko paskyroje, kurią seka kelios dešimtys tūkstančių jo gerbėjų, paviešino pamesto klausos aparato nuotrauką ir prašė visų pagalbos.

Paiešką socialiniuose tinkluose pradėjusi nepilnamečio mama patikino, kad turi visus dokumentus, įrodančius pamesto daikto nuosavybę ir taip pat prašė pagalbos.

Dar savaitgalį atsirado žmogus, pareiškęs, kad rado klausos aparatą ir susitarė susitikti su tėvais. Deja, į susitikimą jis neatėjo. Toks elgesys ir noras pašmaikštauti nejuokingoje situacijoje įpykdė internautus.

Pirmadienį M. Mikutavičius feisbuke paviešino nuoširdų įrašą ir pažadą, kad išties pagalbos ranką nukentėjusiems. „Situacija su pamestu per koncertą vaiko klausos aparatu yra tokia: jis neatsirado. Tėvai jo ieškojo labai plačiai ir per FB (feisbuką – DELFI), ir kitais įmanomais kanalais. Buvo atsiliepęs kažkoks vyras, kad rado, bet į sutartą susitikimą su tėvu neatėjo ir aparato neatnešė (Tai nežinia, kad pas tokius galvoje gyvena)“, – feisbuke dėstė Marijonas.

Atlikėjas suskubo padėkoti visiems, prisidėjusiems ir išdėstė pažadą: „Žmonės, ačiū Jums visiems, kurie dalinosi žinia apie pamestą svarbų sveikatai daiktą. Ačiū visiems, kurie siūlėsi paaukoti pinigų. Jūs tikrai priverčiate tikėti Kalėdų dvasia. Man labai gaila, kad taip atsitiko mano koncerte, todėl padarysiu viską, kad vaikas gautų naują aparatą kaip įmanoma greičiau. Šiuo metu derinamos detalės, kaip šeimai kompensuoti nuostolį. Ačiū dar kartą visiems už jūsų gerumą.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (99)