Akordeonistas M. Levickis dažnai koncertuoja užsienyje, nuo Londono iki Honkongo. Tačiau po pasirodymų aplankyti pasaulio didmiesčių parduotuves įprastai nelieka nei laiko, nei jėgų.

„Kasdienių drabužių užsuku į „H&M“ ar „Zara“. Retkarčiais aplankau „Burberry“, labai mėgstu japonų dizainerį Issey Miyake. Kaip tik jo švarką vilkėjau, kai užsukau pas J. Janus. Jai labai patiko“, – šypsodamasis pasakoja Martynas.

„Julia Janus“ butikas sostinės senamiestyje M. Levickį maloniai nustebino. Muzikantas prisipažįsta, kad ir kaip norėtų, menkai teišmano lietuvišką madą, ir dėl to negalėtų dalyvauti rafinuotame pokalbyje apie šalies dizainerių darbus. „Tačiau Šiaurės Europos identitetas, mūsų regiono koloritas J. Janus drabužiuose man pasirodė labai patrauklus ir artimas“, – pasakoja Martynas, pasirinkęs pilko džinso kostiumą ir stilingą paltą.

„Tas paltas toks... riteriškas, – juokiasi Martynas. – O ir džinsinis kostiumas, kai jį apsivilkau, tiesiog prilipo. Paprastai vilkiu džinsus ir švarką, marškinėlius. Aksesuarus mėgstu, bet mano rutinoje jų mažai dėl paprasčiausio dalyko – kai groju, viską tenka nusiimti, todėl tai labiau proginiai dalykai. Bet dabar, su naująja J. Janus eilute, galiu skelbti kitą savo aprangos laikotarpį: sumąsčiau, kad vyrui labai patogu rengtis kostiumu. Nusikabini nuo pakabos ir viskas aišku: kelnės ir švarkas, nereikia sukti galvos, ką su kuo vilkėti. Belieka priderinti batus.“

J. Janus po susipažinimo su M. Levickiu teigė, kad talentingas muzikantas jai paliko labai šiltą įspūdį. Abudu lengvai rado bendrą kalbą ir sulygo, kad Martynas taps „Julia Janus“ vyriškos kolekcijos ambasadoriumi.

Anksčiau šios dizainerės drabužiais jau yra puošęsi muzikos prodiuseriai Leonas Somovas ir Vilius Tamošaitis-Gerai Gerai, televizijos prodiuseris Laurynas Šeškus, kino kūrėjas Stasys Baltakis, neseniai J. Janus atrado ir iškart įsimylėjo vokiečių muzikos žvaigždė – grupės „Fools Garden“ lyderis Peteris Freudenthaleris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)