Buvęs „Gulf Keystone Petroleum“ vykdomasis vadovas T. Kozelis ir jo buvusi žmona Ashley Kozel niekaip neranda bendros kalbos 34 mln. dolerių vertės skyrybų procese. Niujorko teismas neseniai paliko galioti prieš tai priimtą sprendimą, jog buvusiai žmonai priklauso minėtosios vertės turtas. Dabar buvusi turtuolio sutuoktinė nusitaikė į T. Kozelio apartamentus „Walker Tower“, kur turtuolis gyvena su dabartine žmona lietuve Inga.

2015 metais Ashley kreipėsi į teismą, kad šis areštuotų 353 kvadratinių metrų apartamentus 14-ame dangoraižio aukšte. T. Kozelis be kovos pasiduoti neketina.

Jis neseniai pats kreipėsi į teismą, kur tvirtina, kad 12,7 mln. dolerių vertės turtas negali būti teismo sprendimo pagrindu ir jo areštuoti ar, juo labiau, konfiskuoti jis negali. Jeigu verslininkas teisme pralaimės, jo butas aukcione gali būti parduotas nors ir kitą dieną.

NYP praeitą savaitę skelbė, kad Ingai Kozel gresia kalėjimas už tai, kad ji esą padėjo vyrui slėpti pinigus nuo buvusios žmonos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)