Pora tuokėsi įstabaus grožio pranciškonų bažnyčioje. Vestuvinius žiedus sutuoktiniai užsisakė britų juvelyrų namuose „Bentley and Skinner“.

Vestuvėse Laura vilkėjo baltą, gėlių motyvais puoštą žemę siekiančią suknelę, o galvą puošė nuometas. Po ceremonijos bažnyčioje, moteris pakeitė drabužius ir šventėje vilkėjo baltą palaidinę prie kurios prisiderino žalios spalvos ilgą sijoną. L. Dzelzytė po vestuvių pasirinko vyro pavardę ir su sutuoktiniu įsikurs Londone. Pašnekovė teigė, kad kol kas šeimos pagausėjimo neplanuoja.

DELFI kalbinta L. Dzelzytė džiaugėsi, kad šventėje dalyvavo daug šeimos narių ir artimų draugų iš viso pasaulio. Šventėje apsilankė Dalia Ibelhauptaitė su sutuoktiniu Dexteriu Fletcheriu, Erica Jennings, Viktoras Diawara su žmona Živile, Edgaras Montvidas. Vestuvių akimirkas įamžino vienas garsiausių Lietuvos vestuvių fotografų Eigirdas Scinskas. 

L. Dzelzytės ir T. G. Hanningo Scarborougho vestuvės

Pora į medaus mėnesio kelionę planuoja leistis šiek tiek vėliau. Laura atskleidė, kad su vyru žada neapsiriboti Europa ir išvykti į tolimą kelionę. „Šiuo metu keliaujame po Italiją. Norėjome pailsėti nuo visų vestuvinių rūpesčių, pamiršti apie vestuvines dietas, galvos skausmą dėl oro. Nusprendėme pasimėgauti Amalfio pajūriu, saule, maistu ir pailsėjus sugrįžti į darbus“, - pasakojo moteris.

DELFI primena, kad L. Dzelzytė 2007 m. pateko į Londone leidžiamo verslo žurnalo „World Business“ sudaromą „Global 35 under 35“ moterų, jaunųjų pasaulio lyderių, sąrašą.

L. Dzelzytės ir T. G. Hanningo Scarborougho vestuvės - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (244)